Mødedag: 1. mandag i måneden kl. 18.30
Mødested: Sakskøbing vandrehjem
Saxes Alle 10, 4990 Sakskøbing
 

Sakskøbing Inner Wheel klub

Skip Navigation Links
 

Kommende møde

Mandag d. 10. januar 2023
Landsbyen Våbensted kl. 18.00

Program:
Frost tema
Flemming Krøll

3 minutter:
Birgit Lander

Dagens digt:
Hjørdis Høegh-Andersen


Velgørenhed
Forårsmach 2020 blev aflyst
p.g.a.Covid 19, men vi håber, at vi kan genemmeføre 
den 25. april 2021,
bliver desværre også aflyst,

men der håbes på at det kan gennemføres senere.
 

Bankoplysning
Nordea bank
Registreringsnummer: 0712
Kontonummer: 677 001 9050

Nyt fra ISO
SIDSTE NYT FRA ISO
"Nu er bananer, papajer og andet grønt plantet"

KLIK FOR AT SE BILLEDER
Vores Inner Wheel klub støtter i år et projekt i Organisationen Sct. Gemma Childrens Foundation i Tanzania. Projektet går ud på at der bliver plantet bl.a. bananer og papajaer, som skolebørnene vil få glæde af.
Lørdag den 7. maj 2022 har vi inviteret vores venskabsklub i Stormarn til en fælles udflugt sammen med vores egne medlemmer.

Webmaster

Skulle der være nogen af Jer klubmedlemmer der sidder med noget til hjemmesiden tager jeg meget gerne imod noget nyt "Input"

Kontakt webmaster på:
karinbundgaardjensen@gmail.com


 ISO

Velgørenhed i Sakskøbing Inner Wheel
I Inner Wheel Sakskøbing indsamler vi penge til donationer både på vores julemøder, hvor vi blandt andet afholder lotteri, og på vores årlige loppemarked. I Inner Wheel året 2015-2016 har vi primært støttet to projekter:
Red Barnets lokalafdeling på Lolland
Red Barnet er en del af "Save the Children" – verdens største uafhængige børnerettighedsorganisation, der arbejder i 120 lande over hele verden. Red Barnets mission er at sikre udsatte børn øjeblikkelige og varige forbedringer i deres liv samt kæmpe for positive forandringer i den måde, verden behandler børn på. På Lolland har Red Barnet bl.a. en familieklub, der giver børn og familier gode oplevelser, ferieture mv. Familieklubben mødes ca. en gang om måneden. På vores novembermøde havde vi besøg af Linda Sommer fra lokalafdelingen, som fortalte om projektet.
 
Præsident Lone Lander overrækker Linda Sommer kr. 5.000,-
Julemærkehjemmet Skælskør
Vores loppemarked i august 2015 var øremærket til dette projekt. Vi havde med tak lokalt, men også fra vores naboklubber, modtaget mange loppe effekter, og arrangementet blev en stor succes. På dagen var vi heldige at få besøg af forældre med børn, som bor på hjemmet. På vores julemøde havde vi besøg af forstander Henrik Bøtkjær, som på bedste vis fortalte om hjemmets aktiviteter. Han modtog ved denne lejlighed overskuddet fra loppemarkedet, samt en masse fine tæpper produceret af vores flittige nørkleklub.Præsident Lone Lander overrækker Henrik Bøtkjær kr. 15.000,-
 
Projekt tæpper
Gennem hele vinteren har en gruppe flittige IW piger strikket og hæklet en masse flotte tæpper, som vi ad flere omgange har doneret til Julemærkehjemmet. Når børnene starter på Julemærkehjemmet, får de hver udleveret et hygge tæppe, som de får lov til at beholde, som et minde fra deres forhåbentlige gode ophold på stedet. Tidligere på året var vi på tur til Skælskør, hvor vi besøgte hjemmet. Vi blev vist rundt af elever, og havde en rigtig dejlig dag.

Besøg på Julemærkehjemmet
 
Lene Bernat
ISO / Sakskøbing Inner Wheel

 


 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3.900 klubber.
I Danmark er medlemstallet ca 2.200 medlemmer i 91 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.

Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt

Læs mere om IW-DK her. 

Privatlivspolitik for IW DK

  Facebook
  LinkedIn
  Rotary
  Instagram
  YouTube
Opdateret: 08.08.2022
Sitemap

Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS